Фирмата започва дейността си през 2000 г. под името ЕТ ” Милениум” със седалище в гр. Габрово. От началото на 2007 г. тя вече е “Топпласт” ООД. Дейността на фирмата е насочена към доставката на материали за изграждане на всякакви видове водоснабдителни и канализационни инсталации.
Фирмата разполага с добре уредена складова база, постоянно продуктово разнообразие, офис и транспорт.
Нашите приоритети са увеличаване на стоковия асортимент, поддържане на конкурентни цени, подобряване на сроковете за доставка, за да удовлетворяваме изискванията на своите клиенти.
Освен всичко това „Топпласт” ООД предлага на своите клиенти фирми и професионални монтажници широка гама от инструменти и спомагателни материали за обработка на всякакви тръби и фитинги (медни, поцинковани, ПП, ПЕ, ПВХ и др.) на световно доказаната марка ROTHENBERGER.
Като цялостен завършек на Вашата баня можем да предложим асортимент от смесителни батерии, мивки порцеланови, шкафчета за баня и бойлери, с марката „ЕЛДОМ” – Варна (проточни бойлери с мигновено действие и обемни бойлери с капацитет от 5 л. до 1000 л. – както за битови, така и за промишлени нужди).
В сферата на услугите фирмата ни разполага с машина за челно заваряване на полиетиленови тръби с размери от ф90 до ф315. Дългогодишният ни опит и многото изпълнени обекти са гаранция за качеството на изпълнение, като работата се извършва от сертифицирани лица. Също така фирмата разполага с машина за нарязване на резби от ½” до 3”. С нея ние ще Ви разкроим и направим резби на поцинковани тръби по размерите които са Ви необходими.
За клиенти, които са решили да си направят водоснабдяване от собствени водоизточници можем да бъдем полезни чрез съвети, подбор и монтаж на помпени и сондажни инсталации.

През 2014 год. , в град Стара Загора отваря врати вторият магазин на фирмата